– Cursus met 3 sessies – 

Energie verwerking

los komen van oude patronen

Alle ervaringen en gebeurtenissen in je leven hebben zijn invloed op je. Sommige positief en andere negatief. Positieve ervaringen kunnen je het vertrouwen geven keuzes te maken die bij jou passen. Geven je moed om te doen wat bij jou past, zelfs als je daarvoor uit je gebruikelijke patronen moet stappen. Wanneer een ervaring een negatieve lading heeft houdt deze je klein, je blijft binnen je vertrouwde patronen die je vaak niet verder brengen dan daar waar je al was.

Veel mensen zijn zich niet bewust van het effect dat al die ervaringen op ons hebben. Hoe stevig deze verankerd zijn in je lijf en in je brein om je “veilig” te houden. De opgedane kennis van uit de periodes dat je een baby was, naar school ging, het gezin waar je in opgroeide tot aan grote gebeurtenissen en traumatische ervaringen. Je overlevingssysteem zal er alles aan doen om je niet opnieuw in zo’n situatie te laten komen en schiet aan zodra er maar een mogelijk vergelijkbare situatie zich aandient.

Stel je voor groeide op in een gezin waar het heel gebruikelijk was om te discussiëren, debatteren. Tijdens je huidige baan wil je graag promotie maken maar blijf je er tegenaan lopen dat je in discussies (lees conflict) blijft belanden met je leidinggevende. Dit is niet omdat je dit zo wilt, maar omdat het een oud patroon is.

Omgekeerd kan natuurlijk ook. Je werd gepest op school dus hield je je op de achtergrond. En nu wil je graag je eigen bedrijf laten zien, maar is het een stuk moeilijker om naar buiten te komen want in de spotlight gaan staan is toch best spannend en houd je tegen. Je oude patroon houd je daar waar je “veilig” bent.

Zelfs de manier waarop je als baby in het gezin hoorde, hoe er werd omgegaan met vallen, spelen en leren hebben nog steeds invloed op hoe jij je dagen door komt.

Wil jij ongehinderd doen waar je dromen liggen, je wensen waar maken en je leven leiden op een manier die bij jou past.

Boek dan deze serie van 3 sessies. Tijdens de serie leer ik je:

  • Jouw energie te reguleren
  • Hoe je stevig met beide voeten op de grond kunt staan
  • Oude patronen herkennen en neutraliseren
  • Ondersteunende visualisaties (helende beeldverhalen)

Wat krijg jij:

  • Grip op je energiehuishouding
  • Verbondenheid met jezelf
  • Vrijheid in het leven door keuzes te maken die buiten je comfort zone liggen.

En:

  • Alle visualisaties als audiobestand zodat je ze thuis kunt herhalen
  • 3x 1-op-1 sessie van +/- 2 uur
  • Tussentijds en na de sessies contactmogelijkheden bij vragen, doorbraken en nieuwe inzichten.

Aanmelding

1 + 7 = ?

Om de bestelling definitief te maken klikt u op de bestelknop.


Totaal: € -

Chat openen
1
Hallo, Gwen hier. Wat kan ik voor je doen?